Monday, 6 February 2012

SAYA STILL BUDAK SEKOLAH

HUH..!!aku tak sabar nak tunggu cuti bulan tiga ni..bosan..banyak lagi benda yang aku nak buat dalam kepala punya otak ni..aku nk belajar (b-boy,tricking,swimming,photoshoot)and macam-macam lagi la..and satu lagi,aku tak sabar nak tunggu cuti nie sebab aku nak beli something..tapi tak tahu nak beli apa..maybe diantara xperia active,fixie or blackberry??huh pening..tak sabar nak tunggu cuti sekolah..tapi apakan daya,(saya still budak sekolah)so,sabar je lah..lagi satu,den bonci dan membonci tahap gaban apabila ada cikgu baru (dahlah baru)lepas tu buat macam sekolah mak bapak dia pulak..aku rasa korang tahu sapa cikgu yang aku maksudkan..semua peraturan kat sekolah ni dia nak tukar..elok-elok lencana sekolah kat koperasi 80 sen,tiba-tiba pulak dia paksa suruh beli lencana kat dia dengan harga 1.00..wtf??huh..tu yang aku makin malas nak pergi sekolah tu..so,bye..assalamualaikum..saja letak gambar sekolah.:)

3 comments:

  1. wah suka shoot ek...nanti shoot gambar akak kawen ek..heheheh

    ReplyDelete
  2. HAHA . cikguu apendii kan . hampeh betul cikgu tu .tp lencana RM1.00 ad ke ?

    ReplyDelete